Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ACM a Heimtextil kiállításon

Ismét jó hangulatban és sikeresen telt a Heimtextil kiállítás, ahol ellátogattunk az ACM standjára is és sok fontos információval lettünk gazdagabbak.

  • A Heimtextil egy évente megrendezett nemzetközi textilipari vásár és kiállítás, amely a lakástextíliák, szőnyegek, ágyneműk, kárpitok, és egyéb otthoni dekorációs termékek széles választékát mutatja be. A kiállításnak a frankfurti Messe Frankfurt területén van állandó helyszíne Németországban. A Heimtextil a textilipari szakemberek, tervezők, beszerzők és kiskereskedők számára kiemelkedő lehetőséget nyújt a legújabb trendek megtekintésére, a kapcsolatok építésére és az üzleti lehetőségek felismerésére.
     
  • A kiállítás keretében bemutatott termékek és kollekciók nemcsak a lakástextilipar szakembereit, hanem a belsőépítészeket és designereket is érdekelhetik, mivel a rendezvény átfogó képet nyújt a jelenlegi trendekről és innovációkról ezen a területen.

 

Bemutatásra kerültek az ÖKO ragasztók, és a stand legkiemeltebb terméke, a tapétavédelem - Viceversa Wet Sysytem - is.

  • Az öko ragasztók olyan ragasztók, amelyek környezetbarát anyagokból készülnek, és minimalizálják a környezeti hatásokat. A hagyományos ragasztók gyakran tartalmazhatnak vegyszereket, amelyek károsak lehetnek az egészségre és a környezetre. Az ÖKO ragasztók célja az ilyen káros anyagok kerülése, és olyan összetevők használata, amelyek fenntarthatóak és kímélik a környezetet.
  • Viceversa Wet System: teljes és biztonságos megoldás az üvegszálas és vinyl tapéták megvédésére nedves és/vagy vízzel közvetlen érintkező környezetben (p. zuhanyok, szaunák stb.)
    Bővebben lsd. az alábbi linken: https://www.acm-hungary.com/acm-viceversa-wet-system-688?keyword=wet